Leerlingen zitten thuis na coronabesmetting op Stella Maris College

Leerlingen van het zesde jaar VWO op Stella Maris College zitten thuis nadat één leerling positief getest is op het coronavirus. Leerlingen die geen intensief contact hebben gehad zitten niet in quarantaine maar mogen niet naar school. Degene die intensief contact hebben gehad zijn getest. Maandag zitten de leerlingen weer in de schoolbanken. De leerlingen hebben online les gekregen. Ook docenten die in contact zijn geweest zitten thuis en laten zich testen.

Bron-en contact onderzoek door de GGD
De GGD is een bron-en contact onderzoek gestart. De periode waarin de leerlingen thuisbleven viel samen met de proefwerkweek van de Vwo-leerlingen, daardoor is die verplaatst naar volgende week.

Oefenen op een lockdown
Volgende week donderdag en vrijdag houdt het Stella Maris College een oefening op een lockdown. Dan volgen de leerlingen thuis onderwijs, dit zodat de leraren kunnen oefenen op het moment dat de regering besluit de scholen (gedeeltelijk) te sluiten.

Lees vorig bericht

NU LIVE: begrotingsvergadering deel 2

Lees volgend bericht

Chaos troef tijdens dag twee begrotingsdebat