Overlast sluipverkeer in Visschersstraat Ulestraten

Foto: politie Heuvelland

Donderdagochtend is door een wijkagent tijdens de ochtendspits in de Burgemeester Visschersstraat in Ulestraten een controle uitgevoerd. De straat is enkel toegankelijk voor bestemmingsverkeer voor de woonkern Ulestraten.

Dertig bestuurders in overtreding
De controle werd ingezet om te bekijken hoe het zat met overlast in de straat door sluipverkeer richting werklocaties rondom MAA. Bij de controle bleek dat een dertigtal bestuurders op doorreis waren naar werklocaties rondom MAA. Deze bestuurders zijn door de wijkagent gewaarschuwd. Politie Heuvelland laat op Facebook weten dat er bij een volgende controle daadwerkelijk wordt bekeurd.

Foto: politie Heuvelland

Lees vorig bericht

Wijzer

Lees volgend bericht

R.K.kerst-boete-bidweg gaat niet door