Harmonie St. Caecilia zet jubilarissen in de bloemen

Mathieu Janssen 75 jaar lid.

In tegenstelling tot andere jaren dit jaar géén feestavond en geen muzikale opluistering van de H. Missen in Geulle. Er is gewikt en gewogen en er werden diverse alternatieven uitgewerkt om de feestelijkheden toch door te kunnen laten gaan. Niet alleen vanwege de gezamenlijke maaltijd, maar ook voor het huldigen van de jubilarissen.

Zes jubilarissen
Het is elk jaar een feest om deze speciaal in het zonnetje te zetten. Dit jaar heeft Caecilia zes jubilarissen: Anja Maassen, Inge Maassen, Maud Cobben en Veronique Cobben zijn allen  12,5 jaar lid van onze vereniging, Willy Bollen maakt dit jaar de 70 jaar vol en tot slot, maar zeker niet op de laatste plaats jubilaris Mathieu Janssen, die al 75 jaar lid is van onze vereniging, een unicum voor Caecilia (zie foto).

Thuis verrast
Op vrijdag 20 november, de dag waarop het Caeciliafeest gepland was zijn de jubilarissen thuis verrast met een bouquet bloemen. De huldiging, waarbij de bondsspeld en het bijbehorend diploma uitgereikt wordt vindt op een nader te bepalen datum in 2021 plaats.

Lees vorig bericht

Suikerwafels voor restauratie Basiliek

Lees volgend bericht

Opruimen