Gemeente Meerssen hijst Orange the World vlag

Vanaf donderdag 25 november wappert bij het gemeentehuis van Meerssen de Orange the World vlag. De vlag hangt uit in het kader van de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Met het hijsen van de Orange the World vlag roept de gemeente de inwoners op om de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunen.

Wereldwijde actie
Op de website schrijft de gemeente: “Orange the World is nu harder nodig dan ooit. Help mee en laat zien dat ook u de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt.” In meer dan 90 landen wereldwijd wordt tussen 25 november (de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen) en 10 december (internationale mensenrechten dag) 16 dagen lang actie gevoerd tegen geweld tegen vrouwen.

Lees vorig bericht

Opruimen

Lees volgend bericht

Professor Crijns benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw