Ut Zaelke open voor kleine sportgroepen

Vanaf 1 december is Ut Zaelke in Bunde weer geopend voor kleine sportgroepen. Dit betekent dat op woensdagochtend de lessen Tai Chi en op woensdagmiddag de lessen stoelyoga weer kunnen doorgaan. Tijdens de opening van Ut Zaelke wordt zowel binnen als buiten volgens de geldende coronaregels gewerkt.

Beweeguurtje nog niet
Het aantal deelnemers aan het beweeguurtje op maandagochtend is te groot om op verantwoorde wijze te laten doorgaan. Andere activiteiten kunnen nog niet plaats vinden.

Vraag naar telefoonnummers
In contacten met vaste bezoekers merkt Ut Zaelke dat er bij sommigen behoefte bestaat aan het doorgeven van telefoonnummers van de andere bezoekers. “In verband met de privacywetgeving kunnen we onze lijst niet openbaar maken. Jullie kunnen ons wel altijd naar nummers vragen; wij vragen dan aan de betrokkene of die ermee instemt dat het telefoonnummer wordt doorgegeven en na die toestemming kunnen dan telefoonnummers uitgewisseld worden” laat Ut zaelke weten.

Lees vorig bericht

7,5 miljoen euro voor verduurzaming water en bodembeheer Heuvelland

Lees volgend bericht

Griep en pneumokokken vaccinatie