Kennismaking met online lezen in de TijdschriftenBieb

De bibliotheken presenteren een nieuwe tijdelijke gratis app voor alle bibliotheekleden: de TijdschriftenBieb. Met deze app kunnen de leden kennismaken met het online lezen van tijdschriften op de telefoon of tablet. De app is in een halfjaar als proef beschikbaar en bevat zestien tijdschriften.

Tijdelijke app
De TijdschriftenBieb is een tijdelijke app om uit te vinden of het online tijdschriften lezen bevalt en of tijdschriften onderdeel moeten zijn van de Online Bibliotheek. In de Vandaar dat het aantal titels nu beperkt is. Gedurende 2021 evalueren we of we hier mee doorgaan.

Tijdschriften in de bibliotheek
Populaire tijdschriften zijn ook te vinden in de bibliotheek. Er is een breed aanbod van glossy tot foodblad, van fotografie tot woonmagazine en alles wat daartussen zit aanwezig. De tijdschriften kunnen geleend of gelezen worden in het leescafé.

Vragen en hulp
Voor vragen en ondersteuning bij het gebruik van bijvoorbeeld de TijdschriftenBieb kan de lezer terecht in het wekelijks Digicafé dat iedere maandag van 10:00 uur tot 12: 00 uur in de bibliotheek gehouden wordt. Afspraak maken is verplicht. Aanmelden kan via 043-3642411 of info@bibliotheekmeerssen.nl.

Lees vorig bericht

Gemeente Meerssen hijst de Mensenrechtenvlag

Lees volgend bericht

Ruggesteun houdt komende zaterdag grote inzamelingsactie