Ruggesteun houdt komende zaterdag grote inzamelingsactie

De Ruggesteun organiseert ook dit jaar haar grote inzamelingsactie op zaterdag 12 december van 10.00 uur tot 16.00 uur. Door de corona crisis streeft de Ruggesteun wel naar financiële ondersteuning “Wij streven ernaar om eerder een financiële ondersteuning te krijgen dan de gebruikelijke kerstpakketten. Ook langer houdbare producten zijn zeer welkom. Met uw financiële steun en met de houdbare producten kunnen wij de Kerstpakketten samenstellen die de klanten van de voedselbank als extra ondersteuning krijgen voor de feestdagen, en voor een langere periode voedselpakketten samenstellen.” Aldus de Ruggesteun. De locatie is dit jaar de Kuileneindestraat nummer 5 bij de rode poort.

Spullen te koop
Dit jaar zal “ontmoetingspunt De Ketel” versgebakken wafels verkopen waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Ruggesteun. Verder zal een selectie te koop zijn van vogelhuisjes, voederkastjes, insectenhotels, houten hertjes en houten sneeuwpoppetjes in diverse maten. Deze zijn gemaakt door inwoners van Meerssen. Ook hier komt de volledige opbrengst ten goede aan de stichting.

Klanten verdubbeld
Als gevolg van Corona, is het aantal klanten van de Ruggesteun verdubbeld. Dat laat Guido Heijnen van de Ruggesteun weten in het programma Uitgelicht. Hij voorziet dat de komende maanden er nog meer Meerssenaren een beroep moeten doen op de Ruggesteun.

Grootste inzamelingsactie
De afgelopen jaren heeft Meer Vandaag samen met de Ruggesteun en ontmoetingspunt de Ketel de grootste inzameling voor groot-Meerssen gehouden. Door de corona maatregelen is dit dit jaar niet mogelijk.

Lees vorig bericht

Kennismaking met online lezen in de TijdschriftenBieb

Lees volgend bericht

Aangepast openingstijden Markt Meerssen