Santa Claus on Tour afgelast

Nadat maandagavond bekend werd dat het hele land in Lockdown gaat, heeft voetbalvereniging RVU uit Rothem direct besloten om het evenement ‘ Santa Claus on Tour’ af te gelasten.

Alternatief voor Kerst-inn
Het kerstcomité van de voetbalvereniging RVU organiseerde in het verleden jaarlijks een Kerst-Inn voor alle oudere en kwetsbare inwoners van Rothem en Weert. Toen echter duidelijk werd dat deze middag dit jaar niet kon doorgaan, in verband met eerdere Corona maatregelen, ging men op zoek naar een alternatief.

Santa Claus
Binnen twee weken werd een nieuw evenement uit de grond gestampt, Santa Claus on tour’. De Kerstman zou komende zaterdag in zijn ‘rendierenrijtuig’ een rondgang maken door alle straten van Rothem en Weert en daarbij alle vaste bezoekers van de Kerst-inn een kerstpresentje aanbieden.

Lees vorig bericht

Natuurlijke bestrijding eikenprocessierups Heiveld Bunde

Lees volgend bericht

Veelbesproken begroting gemeente Meerssen goedgekeurd