Scouting Geulle brengt Vredeslicht tot aan de voordeur

De eerder aangekondigde activiteit waarbij Scouting Geulle het Vredeslicht deelt gaat door de coronamaatregelen niet door. Het Vredeslicht zou op zaterdag 19 en zondag 20 december door de mensen zelf opgehaald worden.

Alternatief
Scouting Geulle laat op hun Facebookpagina weten dat zij een alternatief bieden voor het ophalen van het Vredeslicht. Bij het kopen van een kaars wordt de kaars met het Vredeslicht binnen de gemeente Meerssen tot aan de voordeur geleverd.

Jarenlange traditie
Het is een traditie van jaren dat Scouting Geulle het Vredeslicht deelt met de inwoners van Geulle en omstreken. Het Vredesvuur wordt ieder jaar in Bethlehem opgehaald en over de wereld verspreid.

Lees vorig bericht

Extra geld voor lokale coronacrisis

Lees volgend bericht

Bibliotheek tijdelijk gesloten