Burgemeester Clermonts: “25 december is net zo belangrijk als 25 juli”

Het wordt doorbijten de komende vier weken, want ook Meerssen zit in een strenge lockdown. Ondernemers hebben hun deuren moeten sluiten, we mogen nog maar met twee personen over straat en er wordt aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dit om het aantal corona besmettingen zoveel mogelijk de kop in te drukken en om de enorme druk bij de zorg terug te dringen.

Lichtpuntjes
Burgemeester Clermonts vraagt om de kleine lichtpuntjes met elkaar te zoeken. Door bijvoorbeeld de helft van je toetje naar de buurvrouw of buurman te brengen. Ook burgemeester Clermonts zal zich tijdens de kerst aan de corona regels houden. “25 december is net zo belangrijk als 25 juli, want op 26 juli wil ik ook nog leven. Het gaat op dit moment in corona om leven of dood.”

Lees vorig bericht

Vieringen met Kerstmis in Parochiecluster Meerssen

Lees volgend bericht

Het nieuws besproken: begroting goedgekeurd & harde lockdown