Valse brieven BsGW in omloop

De gemeente Meerssen en BsGW laten weten dat klanten valse brieven ontvangen met een logo van BsGW. De brieven lijken op het aanslagbiljet van BsGW en zijn geadresseerd aan ‘de bewoners’. Het bankrekeningnummer dat in de brief wordt genoemd, is niet van BsGW, maar van de oplichters.

Niet betalen
BsGW laat weten ” de brieven zijn echter niet van ons afkomstig. Ben voorzichtig met de post die u ontvangt en ga niet zonder meer over tot betaling. Aanslagen van BsGW zijn altijd persoonlijk aan u geadresseerd. Ons (enige) rekeningnummer is NL 18 INGB 0002120407.”

Controleer bij twijfel
Hebben ontvangers twijfel over de echtheid van de brief. Kunnen zij op Mijn BsGW de status van hun aanslagen bekijken. Daar is te zien welk bedrag er nog open staat. Ook kan er bij BsGW telefonisch navraag worden gedaan via 088-8420 420. BsGW is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Lees vorig bericht

Cijfers blijven stijgen: afgelopen twee weken 158 besmettingen in Meerssen

Lees volgend bericht

Puzzelen