Meerssen Beweegt organiseert wintergames

Meerssen Beweegt organiseert dinsdag voor jongeren onder de 18 jaar de wintergames. De organisatie roept jongeren op om na de feestdagen weer eens goed in beweging te komen. “Kom dan op dinsdag 29 december naar de Molenveldweg in Meerssen en doe gezellig mee met Lynssey, Gerry en Filip.”

Sport- en beweegmiddag
Van 13:00 uur tot 15:00 uur is er een sport- en beweegmiddag voor én door de jeugd van Bunde, Geulle, Meerssen, Rothem en Ulestraten. In samenwerking met Ten Lifestyle Company, Karate Do Pora en Scouting Bunde kunnen kinderen van 7 tot en met11 jaar en jongeren van 12 tot en met 17 jaar meedoen aan een bootcamp, pannavoetbal, megatwister en archery tag (boogschieten). 

Gratis deelname en coronamaatregelen
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De organisatie houdt rekening met de coronamaatregelen en zorgen voor een veilige omgeving. Er is voor de ouders een kiss & ride zone. Publiek in de zaal is niet toegestaan. Informatie en vragen kunnen belangstellenden stellen via baudouin.clairbois@meerssen.nl .

Lees vorig bericht

Nachtmis 2020 kerstavond 24 december 2020

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 52-2020: eenzame kerst, jaarwisseling & poging tot inbraak