Jongeren gezocht voor organiseren activiteit in carnavalsvakantie

De gemeente Meerssen roept jongeren tussen de 12 en 18 jaar op om tijdens de carnavalsvakantie een activiteit te organiseren voor henzelf en leeftijdsgenoten. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn; boogschieten, lasergamen pannatoernooi of een street dancebattle.  

Ideeën zijn welkom
De jongeren hoeven de activiteit niet alleen te organiseren. Zij krijgen hulp van de straatcoaches Addie Redmeijer, Leonie Pachen en combinatiefunctionaris sport en bewegen Baudouin Clairbois. Hebben jongeren een idee dan kunnen zij dit via mail melden bij Baudouin Clairbois: baudouin.clairbois@meerssen.nl .

Jeugd aan zet in crisistijd
Het initiatief komt van het landelijke plan ‘Jeugd aan zet in crisistijd’ en wordt in samenwerking met het programma maatschappelijke diensttijd (MDT) van het Ministerie van VWS georganiseerd. Rein Dupont wethouder Jeugd in de gemeente Meerssen is enthousiast over dit initiatief: “Naast een mooie tijdsbesteding, is dit een hele goede manier om jongeren actief te betrekken bij de organisatie van activiteiten en om ze zo te helpen in hun ontwikkeling. En ze ervaren zo zelf de waarde van vrijwilligerswerk!”

Lees vorig bericht

Champagne

Lees volgend bericht

Politie onderzoekt diefstal werkbus