Politie onderzoekt diefstal werkbus

De politie is een onderzoek gestart naar een diefstal van een werkbus. De diefstal is gepleegd tussen zondag 27 december 2020 23:30 uur en maandag 28 december 2020 00:00 uur in de Hoogveldweg in Meerssen, ter hoogte van het Kerkplein. De politie is op zoek naar een persoon of personen die zich vreemd gedroegen. Omwonenden of voorbijgangers die een onbekend voertuig hebben gezien kunnen zich melden bij de politie. Ook als u camerabeelden, foto’s en/of andere informatie heeft kunt u zich eveneens melden.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Lees vorig bericht

Jongeren gezocht voor organiseren activiteit in carnavalsvakantie

Lees volgend bericht

De jaarwisseling: wat mag er wel en wat niet