Jaarwisseling rustig verlopen

Oud en nieuw is volgens Burgemeester Clermonts onder de streep “rustig verlopen”. De politie heeft veel gepatrouilleerd en waar nodig mensen aangesproken op de corona maatregelen en het vuurwerkverbod. Er waren weinig echte incidenten in de gemeente. Toch laat burgemeester Clermonts weten teleurgesteld te zijn vanwege de hoeveelheid vuurwerk dat alsnog is afgestoken.

Kerklokken
Tijdens de jaarwisseling mocht er geen vuurwerk worden afgestoken, om 12 uur middernacht klonken wel de kerkklokken. Het CDA riep alle kerken op om mee te doen en de klokken te luiden. Niet alleen als alternatief voor vuurwerk, maar ook als teken van verbondenheid.

Lees vorig bericht

Burgemeester Clermonts tijdens nieuwjaarstoespraak: “Vaccinaties brengen ons terug in de normale wereld”

Lees volgend bericht

BRUG-M maakt zich zorgen over Meerssenaren met een kleine beurs