Jubileumfeest RVU 75 jaar definitief geschrapt

Het jubileumfeest in verband met het 75-jarig bestaan van RVU is definitief geschrapt. Dit gebeurt nadat de organisatie eerder had besloten het evenement te verplaatsen naar het weekend van 12 en 13 juni 2021. Het coronavirus is de oorzaak van het definitief schrappen van het jubileumfeest.

Financieel risico te groot
Het Jubileumcomité RVU 75 jaar en het bestuur van vv RVU Rothem hebben besloten om het jubileumfeest dit jaar niet meer te organiseren. De organisatie ziet geen mogelijkheden om de noodzakelijke voorbereidingen voor het feest te kunnen treffen in deze tijd. “Verder is het aangaan van verplichtingen voor het feest nu niet aan de orde. Hoewel sprake is van positieve ontwikkelingen ten aanzien van vaccinaties, is het op dit moment nog te onzeker om op basis daarvan financiële verplichtingen aan te gaan. Voor een vereniging als RVU zijn de financiële risico’s daarvoor te groot.”

Mogelijk later in 2021 aandacht voor jubileum
Het bestuur van RVU houdt de mogelijkheid open om aan het eind van 2021 nog aandacht te besteden aan het jubileum 75 jaar RVU. In welke vorm dat zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk en zal afhankelijk zijn van de ontwikkelingen rond het Covid19-virus.

Lees vorig bericht

Sportende jeugd tijdens Winter Games: “‘Volle motivatie tonen”

Lees volgend bericht

Eenmalige huurverlaging voor huurders met een laag inkomen bij Wonen Meerssen