Prinsen en prinsessen gemeente Meerssen maken vasteloavesschlager

De prinsen en prinsessen van alle kernen van de gemeente Meerssen brengen begin februari een lied uit compleet met videoclip om het carnavalsvuur in de gemeente Meerssen brandend te houden. Ook de prins van Woonbegeleidingscentrum Aan de Pas uit Bunde en het prinselijk trio van logeerhuis en dagcentrum Ut Zunneke uit Bunde en Meerssen geven acte de présence. 

Hart onder de riem
Juist in deze tijd vinden de prinsen en prinsessen het extra belangrijk om de Meerssense samenleving een hart onder de riem te steken en de traditie van Carnaval in ere te houden. De hwaglustigheden “hopen op deze manier hieraan een steentje bij te dragen en nog meer hopen zij vanaf 2022 alle inwoners van de gemeente Meerssen weer te mogen verwelkomen bij een spetterende Carnaval.”

Jan Gulikers
Op verzoek van de initiatiefnemers heeft Jan Gulikers het nummer met de titel “De vastenoavend deih blief toch altied besjtoon” geschreven. Momenteel wordt gewerkt aan de studio opnames en het maken van een videoclip. Zowel de jeugd- als de grote prinsen en prinsessen werken eraan mee.

Lees vorig bericht

Rondleiding Rothemermolen

Lees volgend bericht

Religieus erfgoed – Sint Joseph Arbeider