Buurtbus Geulle gaat weer rijden

Arriva laat weten dat vanaf 18 januari zeven van de negen buurbussen in Limburg weer gaan rijden. Voor de gemeente Meerssen houdt dit in dat de buurtbus lijn 797 Meerssen, Bunde, Geulle, Beek weer de weg op gaat. De buurtbus lijn 791 Meerssen, Valkenburg, Margraten gaat nog niet rijden op 18 januari.

Buurtbussen technisch geschikt gemaakt
Alle buurtbussen zijn technisch geschikt gemaakt om hun dienst weer te hervatten. Zo hebben de buurtbussen kuchschermen, extra ventilatie en een speciale luchtfilter. Naast deze aanpassingen gelden er voor de meereizende passagiers de coronaregels en specifieke regels voor de buurtbussen.

Regels in de buurtbus
Er mogen maximaal 7 passagiers mee (de stoel achter de chauffeur kan niet worden gebruikt)
Het gebruik van de invalidenlift is niet mogelijk.
Bij voorkeur gebeurt de betaling van de reis met een OV-chipkaart.
De dienstregeling van elke van de buurtbuslijnen is afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat in de verenging beschikbaar is om de dienstregeling te kunnen rijden.

Lees vorig bericht

Stil

Lees volgend bericht

Wethouder Rein Dupont dient per direct ontslag in