Agnes Jonkhout over opgestapte wethouder: “niet plezierig”

Agnes Jonkhout van coalitiepartij CDA vind het “niet plezierig” dat wethouder Dupont is opgestapt. De wethouder liet gisteren weten dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden zijn ontslag heeft ingediend. Jonkhout hoorde het nieuws gisteren tegelijk met de raad.

Invaller
Verder laat Jonkhout weten voor nu zich “even te bedenken en vervolgens actie te ondernemen” voor een eventuele vervanger. De gemeente laat in een reactie weten niet meer te weten dan dat de wethouder vertrokken is vanwege persoonlijke omstandigheden.

Venray
Dupont werd in november samen met Gerard Ijff benoemd tot wethouder nadat de vorige wethouders waren opgestapt. Hij kreeg onder andere de portefeuilles financiën, kunst en cultuur, jeugdzorg en armoedebeleid. Daarvoor was Dupont in Venray twaalf jaar gemeenteraadslid. Ook was hij nog werkzaam voor Waterschap Limburg.

Lees vorig bericht

Serviceteam en gemeente bieden hulp voor gedupeerden Kinderopvangtoeslag

Lees volgend bericht

Half februari valt belastingaanslag BsGW op de deurmat