Gemeente zoekt werkers voor de stembureaus

Op 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Door de coronamaatregelen zijn meer mensen op het stembureau nodig om de verkiezingen in goede banen te leiden. Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich aanmelden als lid van het stembureau. Voor het werken op het stembureau ontvangen de leden van het stembureau een vergoeding van de gemeente.

18 jaar of ouder
Mensen die lid van een stembureau willen zijn kunnen zich aanmelden bij de gemeente. “Wil je je aanmelden? Ben je 18 jaar of ouder en heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je naam en adres aan verkiezingen@meerssen.nl “, aldus de gemeente Meerssen op hun website.

Coronamaatregelen
Er wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen, zodat iedereen veilig kan werken. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van gezichtsbescherming, handschoenen, kuchschermen en desinfectiemiddelen.

Lees vorig bericht

Komende zondag op Meer Vandaag: Wij zijn Koloniekinderen

Lees volgend bericht

Serviceteam en gemeente bieden hulp voor gedupeerden Kinderopvangtoeslag