Danny Volkers verlengd contract bij SV Meerssen

Foto: SV Meerssen

SV Meerssen en hoofdtrainer Danny Volkers hebben de samenwerking met twee seizoenen verlengd.

Eerste plek hoofdklasse B
Volkers is bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Meerssen. Hij bleef met het eerste elftal van SV Meerssen in de eerste zes competitiewedstrijden van het seizoen 2020-2021 ongeslagen in de hoofdklasse B. Hierdoor behaalde de ploeg 14 punten en stond op de eerste plaats.

Bestuur verheugd
Het bestuur van SV Meerssen laat weten “zeer verheugd te zijn met deze verlenging, gezien de resultaten en de sfeer in de spelersgroep.” Assistent trainer Robert Smeets zal gedurende deze periode actief blijven bij het eerste elftal.

Foto: SV Meerssen

Lees vorig bericht

Haverbode gepresenteerd tijdens carnaval

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 2-2021: ontslag wethouder, van zeer zwak naar onvoldoende & Coronacijfers blijven dalen