Avondklok in Meerssen: geen waarschuwingen

Landelijk is de avondklok ingevoerd tot en met 9 februari. Vanaf 21.00 uur tot 4.30 uur mag, uitzonderingen daargelaten, niemand zich op straat bevinden. Voor burgemeester Clermonts staat het wel of niet eens zijn met dit besluit van de overheid niet ter discussie.

Laksheid
Clermonts geeft aan dat zolang er nog corona is, er alles aan gedaan moet worden om het virus te bestrijden. Ook begrijpt zij heel goed dat de mensen het ondertussen wel zat zijn, zij zelf ook. Maar regels zijn er nu eenmaal om ze te volgen. Wel is merkbaar dat er nu toch enige laksheid aan het ontstaan is, wat haar wel zorgen baart.

Geen waarschuwingen meer
Wat de handhaving van de avondklok betreft is zij heel duidelijk: “de tijd van het uitdelen van waarschuwingen is voorbij.”

Bekijk hier het gehele interview.

Lees vorig bericht

Coalitie in vergevorderd stadium voor nieuwe wethouders

Lees volgend bericht

Het nieuws besproken: avondklok, toekomst Meerssen & nieuwe wethouders