Extra raadsvergadering over aanbod provincie

Op maandag 8 februari is er een extra raadsvergadering gepland over het aanbod van de provincie aan de gemeente Meerssen om mee te werken aan een vervolgonderzoek over de toekomst van de gemeente Meerssen.

Aanbod niet vrijblijvend
Vorige week dinsdag heeft gedeputeerde Drity dit aanbod in een digitale themabijeenkomst nog eens toegelicht. Hierin stelde de deputé dat het aanbod van de provincie niet vrijblijvend is maar dat uiteindelijk de gemeenteraad moet kiezen over de toekomst van de gemeente Meerssen.

Aanvang 19:00 uur
De digitale extra raadsvergadering begint om 19:00 uur. Op donderdag 4 februari is er vanaf 19:00 uur een reguliere digitale raadsvergadering.

Lees vorig bericht

Heemkundevereniging schrijft artikel over veranderend landschap

Lees volgend bericht

Gemeente Meerssen: “geen signalen die tot ongerustheid leiden”