Vastenaovend in Grwat Meersje Alaaf corona editie

Geen optochten, zittingen, nieuwe prinsen en een sobere carnaval. Zijn dat de ingrediënten van vastenaovend 2021? Nee dat zijn ze niet. Meer Vandaag zendt vanaf zondag de Grwat Meersje Alaaf corona editie uit. In dit programma komen vertegenwoordigers van de vijf carnavalsverenigingen uit de gemeente Meerssen vertellen hoe zij carnaval of vastenaovend vieren in dit coronajaar. Neem daarbij clipjes en beelden van de afgelopen jaren dan wordt het toch Vastenaovend voor de kijker van dit programma.

Grwat Meersje Alaaf is te zien vanaf zondag 08:00 uur tot dinsdag 24:00 uur na de uitzendingen van Meer Actueel.

Lees vorig bericht

RIVM: 65 nieuwe besmettingen in Meerssen afgelopen 2 weken

Lees volgend bericht

Alleen met minder overlast kan Maastricht Aachen Airport groeien