Oud-wethouder niet opgestapt vanwege gezondheidsredenen

Bijna 3 weken geleden diende wethouder Rein Dupont zijn ontslag in bij de gemeente Meerssen. De gemeente liet toen weten dat Dupont ontslag nam vanwege persoonlijke redenen. Nu laat de oud-wethouder in een reactie aan Meer Vandaag weten dat hij niet vanwege gezondheidsredenen ontslag heeft genomen.

Geen verdere uitspraken
Dupont is iets meer dan twee maanden wethouder geweest voor de gemeente Meerssen. Op de vraag of zijn ontslag iets te maken heeft met de gemeente Meerssen wilt hij geen antwoord geven. “Het enige wat ik wil zeggen is dat ik niet vanwege gezondheidsredenen ben opgestapt, verder wil ik hier geen uitspraken over doen.” Aldus de oud-wethouder.

Vervangers
Inmiddels zijn de vervangers van Dupont al bekend. Wim Kemp en Peter Hovens gaan de taken van Dupont overnemen. Beide zullen een parttime functie van wethouder gaan vervullen.

Lees vorig bericht

Hoge waterstand Maas en Geul

Lees volgend bericht

Potgrondactie harmonie St. Caecilia Geulle