Potgrondactie harmonie St. Caecilia Geulle

Door corona ging de traditionele potgrondactie van Harmonie St. Caecilia Geulle vorig jaar niet door op de bekende huis-aan-huis bezorgingswijze. Via pick-up points en gerichte bestellingen werd de potgrond persoonlijk en veilig aan huis gebracht. Over het resultaat was de harmonie tevreden.

Bestellen
Ook dit jaar gaat de harmonie door met deze actie. Belangstellenden die weer potgrond willen hebben, kunnen deze bestellen via secretariaat@harmoniegeulle.nl of telefonisch of whatsapp bij de heer Wim Smeets via 06-30117137. In overleg wordt de wijze van levering of ophalen bepaald.

Ophalen oud papier
Op zaterdag 6 februari organiseert het actiecomité van harmonie St. Caecilia haar maandelijkse oud papier actie. Het oud papier dient vanaf 8.30 uur aan de straat te staan. Zet het oud papier zo dicht mogelijk bij de openbare weg, handzaam verpakt in dozen of gebundeld zodat het papier niet kan wegwaaien. Zorg ervoor dat er geen afval bij het oud papier zit.

RIVM richtlijnen
Verder vraagt de harmonie om bij het vullen van de container de maatregelen van het RIVM in acht te nemen. Mocht u uw oud papier op een ander tijdstip kwijt willen dan kunt u terecht bij de oud papiercontainer aan de Hulserstraat 17 op maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Lees vorig bericht

Oud-wethouder niet opgestapt vanwege gezondheidsredenen

Lees volgend bericht

Grwat Meersje alaaf – corona editie aflevering 1-2021