Prinsen en prinsessen brengen vastenaovesschlager uit

De prinsen en prinsessen van alle dorpen van de gemeente Meerssen, de prins van Woonbegeleidingscentrum Aan de Pas Bunde en het prinselijk trio van logeerhuis en dagcentrum Ut Zunneke uit Bunde en Meerssen, hebben samen de vastenaovesschlager met de titel “De vastenoavend deih blief toch altied besjtoon” en videoclip uitgebracht. In dit jaar van corona doen de hooglustigheden dit om het carnavalsvuur in de gemeente Meerssen brandend te houden.

Presentatie
Vrijdagavond werd de clip voor het eerst vertoond in het KCC en kreeg burgemeester Clermonts uit handen van prinses Renee van de Haverzekskes het eerste exemplaar van de schlager. De tekst van de schlager is geschreven door Jan Gulikers.

Presentatie vastenaovesschlager prinsen en prinsessen 2021

Lees vorig bericht

Motie van afkeuring tegen BRUG-M: “u snoert ons de mond niet”

Lees volgend bericht

Het strijdtoneel van Koning Winter