Quarantaine Carnaval Ulesjtraote 2021

Een burgerinitiatief in Ulestraten roept inwoners van Ulestraten op om zondag 14 februari mee te doen met quarantaine carnaval. De inwoners wordt gevraagd om zondag vanaf 11:11 uur tot 20:59 uur vanuit de voortuin carnaval te vieren.

Verkleed en met muziek
De initiatiefnemers vragen om quarantaine carnaval verkleed en met muziek te vieren. “Iedere straat kan hiervoor natuurlijk bv zijn eigen DJ aanwijzen. Verder is het natuurlijk aan iedereen zelf om een originele manier te vinden om het voor zijn of haar straat tot een succes te maken.”

Verbinding op afstand
Het burgerinitiatief geeft als reden voor het quarantainecarnaval “we leven al bijna 1 jaar in moeilijke omstandigheden waarbij veel activiteiten niet kunnen plaatsvinden en onze sociale verbinding steeds kleiner wordt door alle maatregelen momenteel. De bedoeling is om met het hele dorp gezamenlijk op afstand carnaval te vieren zodat we toch onze verbinding hebben.”

Vieren binnen de coronamaatregelen
“Het is aan iedereen zelf natuurlijk om dit op een goede manier te laten verlopen. Het is geen evenement of oproep tot samenscholing maar een burger initiatief om Carnaval te vieren binnen de geldende maatregelen en daarbij hoort zeker een praatje met de buren.”

Video opnames voor later
“Van deze dag zal wel een video opname gemaakt worden waarbij deelnemende huizen en straten worden vastgelegd zodat we van Carnaval 2021 in Ulesjtraote beelden hebben voor later, “laat het burgerinitiatief weten.

Lees vorig bericht

Nieuw carnavalsnummer gepresenteerd aan burgemeester

Lees volgend bericht

Optochten door de jaren heen