Potgrond actie

Door corona ging de traditionele potgrondactie van Harmonie St. Caecilia Geulle vorig jaar niet door. Via pick-up points en gerichte bestellingen werd de potgrond persoonlijk en veilig aan huis gebracht. Dit jaar willen zij dit weer doen. In overleg wordt de wijze van levering of ophalen bepaald.

Wanneer: vanaf heden(maandag 15 februari 2021)
Waar: gemeente Meerssen
Tijd: hele dag
Info/bestellen: secretariaat@harmoniegeulle.nl

Extra velden

Omhoog verplaatsenOmlaag verplaatsenpaneel Extra velden verbergen

Nieuw extra veld toevoegen:

NaamWaarde
 — Selecteren —    afap_auto_post awl_lg_settings_458 awl_vg_settings_28200 awl_vg_settings_28202 colormag_page_layout cropPosition cropPositionNeedUpdate datum start datumstart dismissable ds_meta_use_in_rss dzsvg_meta_adarray dzsvg_meta_autoplay dzsvg_meta_config dzsvg_meta_cue dzsvg_meta_extra_classes dzsvg_meta_extra_classes_player dzsvg_meta_featured_media dzsvg_meta_is_360 dzsvg_meta_item_type dzsvg_meta_loop dzsvg_meta_menu_description dzsvg_meta_order_613 dzsvg_meta_play_from dzsvg_meta_responsive_ratio dzsvg_meta_subtitle dzsvg_meta_thumb dzsvp_featured_media dzsvp_thumb Nieuwe toevoegen

Aangepaste velden kunnen worden gebruikt om extra metadata aan een bericht toe te voegen wat gebruikt kan worden in je thema.

Show Hide Author Name

Omhoog verplaatsenOmlaag verplaatsenpaneel Show Hide Author Name verbergen

AddThis Tools

Omhoog verplaatsenOmlaag verplaatsenpaneel AddThis Tools verbergen

NextScripts: Social Networks Auto Poster – Post Options

Omhoog verplaatsenOmlaag verplaatsenpaneel NextScripts: Social Networks Auto Poster – Post Options verbergenURL to use for links, attachments and %MYURL%:   Shorten URL      Auto – Post URL will be used

Autopost to ….

[Select All Accounts][Unselect All Accounts][Expand All Accounts][Collapse All Accounts][Show Only Selected][Show All Accounts]Facebook (Facebook #0)Message Format:Post Type:(What’s the difference?) Text Post – just text message
 Image Post – big image with text message
 Text Post with “attached” blogpostURL to use:  Auto – Post URL or globally defined URL will be usedTime to post:[Add] Immediately [Change]

Re-Posting Settings

Omhoog verplaatsenOmlaag verplaatsenpaneel Re-Posting Settings verbergen

Re-Post Schedule: not set.

 Repost After                    Days                     Weeks                     Months                   Repost on  Repost after  New “Original” Posts after original published date. Enable Repeat Reposting

Lees vorig bericht

Waterschap betaalt niet mee aan wachtgeld Dupont

Lees volgend bericht

Grwat Meersje Alaaf 2021 – Top 111 aller tieje