Luchtvaartongeval: twee mensen gewond geraakt

Twee mensen zijn gewond geraakt door de rondvliegende brokstukken afkomstig van een vliegtuig dat motorproblemen had. De motor van het vliegtuig is in brand gevlogen. Deze metaaldelen zijn terecht gekomen in verschillende straten in Meerssen waaronder de Sint Josephstraat en Bunderstraat. Een vrouw is gewond geraakt aan het hoofd en een kind heeft zich verbrand aan het metaal. Het kind is ter plekke behandeld de vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Burgemeester Clermonts laat weten dat het goed gaat met de vrouw.

Omwonenden hoorde bij het opstijgen van het vliegtuig twee harde knallen. Sommige omwonenden hebben ook brand uit de motoren gezien. Het zou gaan om steekvlammen die uit de motoren kwamen. 

Lees vorig bericht

Dit zijn de brokstukken

Lees volgend bericht

Luchtvaartongeval: Beelden vanuit de Sint Josephstraat