MAA gaat informatiebijeenkomst organiseren voor inwoners Meerssen

Maastricht Aachen Airport gaat naar aanleiding van het vliegtuigongeval van zaterdag een informatiebijeenkomst organiseren voor de inwoners van de omgeving van de Sint Josephstraat. Daar vielen zaterdag brokstukken van het vliegtuig naar beneden. Tijdens die bijeenkomst wil het vliegveld toelichten wat er is gebeurd.

Mail
De precieze datum van de informatiebijeenkomst is nog niet bekend. Wel kunnen mensen al hun vragen per mail aan het vliegveld stellen. Dit kan via info@maa.nl

Oorzaak
De Onderzoeksraad voor Veiligheid en de Luchtvaartpolitie doen onderzoek naar de oorzaak. Het vliegveld laten weten samen met de luchtvaartmaatschappij de volledige medewerking te verlenen. “Wij willen deze onderzoeken afwachten en willen niet op de resultaten vooruitlopen door te speculeren. Daar is nu niemand mee geholpen.” Aldus het vliegveld.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 7-2021: Luchtvaartongeval, graffiti & honderden kinderen samen

Lees volgend bericht

Dit gebeurde er zaterdagmiddag: “mayday, mayday, mayday”