Burgemeester Clermonts beëdigd voor tweede ambtstermijn

Burgemeester Clermonts is dinsdagmiddag in het Gouvernement door de Commissaris van de Koning in Limburg Bovens beëdigd voor haar tweede ambtstermijn als burgemeester van de gemeente Meerssen.

Aanbeveling tot herbenoeming
Clermonts is burgemeester sinds 1 maart 2015. Een burgemeestersperiode duurt zes jaar en daarom moest er een nieuwe voordracht gedaan worden door de gemeenteraad. Op 17 september 2020 besloot de gemeenteraad Clermonts aan te bevelen voor herbenoeming als burgemeester van de gemeente Meerssen.

1 maart
De tweede ambtstermijn van burgemeester Clermonts begint officieel op 1 maart 2021. De herbenoeming vindt plaats voor een periode van zes jaar. Bij het bereiken van de leeftijd van 70 jaar is er sprake van wettelijk ontslag.

Lees vorig bericht

Koers

Lees volgend bericht

Donderdag informatiebijeenkomst over vliegtuigincident