Verwarde man draait gaskraan open in appartement in Bunde

Donderdagmiddag is in Bunde een verwarde man aangehouden, nadat hij de gaskraan in zijn appartement had opengedraaid. Het gaat om een appartement aan de Spoortstraat. De politie heeft meteen na de melding ook het treinverkeer stilgelegd en werden de overige appartementen in het complex ontruimd, het gaat hierbij om meer dan tien woningen.

Beelden: Orange Media

Veilig
De verwarde man is snel aangehouden door de politie. De brandweer heeft het appartement geïnspecteerd en metingen verricht. Inmiddels heeft de brandweer het sein veilig gegeven. Alle bewoners kunnen weer terug naar hun woning. Het treinverkeer is inmiddels ook weer op gang.

Verwarde man
Het is nog onduidelijk wat er met de man aan de hand was en waarom hij de gaskraan heeft opengedraaid. De man is nagekeken door ambulancepersoneel.

Lees vorig bericht

Chatspreekuur voor ouders van pubers met een corona-dip

Lees volgend bericht

de Staat van de Raad #2: brokstukken, Jan Mans en wachtgeld