Cursus Leider Recreatieve Sport bij Bunde Beweegt

Jongeren die geïnteresseerd zijn kunnen via Bunde Beweegt een cursus Leider Recreatieve Sport volgen.

Jongeren tussen de 14 en 26 jaar
In een bericht van Bunde Beweegt roepen zij jongeren op om zich aan te melden voor de cursus. “Schuilt er een leider in jou? Vind jij het leuk om op een eigentijdse en stimulerende manier een groep te laten sporten en/of bewegen met spelelementen? Dan is de cursus Leider Recreatieve Sport niveau 1 wat voor jou! Deze cursus is voor jongeren van 14 tot 26 jaar. Na afloop kunnen deze deelnemers ingezet worden bij sportverenigingen, buurthuizen enz. Deelnemers leren talrijke pedagogische, didactische en organisatorische vaardigheden, zoals verantwoord voor een groep staan, organisatie van activiteiten evenementen, sport- en spelrepertoire, het variëren en uitbouwen van spellen, materialenkennis en het voorkomen van blessures en ongevallen (EHBSO).”

Gratis cursus en betrokkenheid verwacht
De cursus wordt gegeven op het park van TennisPadelClub Bunde aan Heiveld in Bunde op 15 en 22 maart en op 5, 12, 19 en 26 april tussen 18.00 en  20.40 uur. Er zijn géén kosten aan verbonden. Van de deelnemers wordt betrokkenheid en inzet Verwacht. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@tcbunde.nl. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Hanneke Philipsen (0629026328).

Lees vorig bericht

‘Vliegtuig dat motoronderdelen verloor stond vijf jaar aan de grond’

Lees volgend bericht

Komende zondag extra Uitgelicht met directeur MAA