Opnames korte psychologische horrorfilm ZWIJG in Geulle

In Geulle vonden donderdagavond 4 maart opnames plaats voor de film ZWIJG. Dit gebeurde aan de rand van het bos bij de boswachterswoning. De film ZWIJG is een korte psychologische horrorfilm met de acteurs: tweevoudig Gouden Kalf-winnaar Jack Wouterse, Sanne den Hartogh en Peggy Vrijens. Zwijg vertelt het verhaal van Jonas (den Hartogh), die na lange tijd zijn vader Arend (Wouterse) bezoekt. Jonas schrikt als zijn vader haast onherkenbaar is. Is hij enorm afgetakeld of heeft iets bezit van hem genomen? De regie is in handen van Niels Bourgonje. Het project wordt gesteund door het Limburg Film Fonds.

Opnames korte psychologische horrorfilm ZWIJG in Geulle

Lees vorig bericht

Scouting Don Bosco gaat coronaproof op digitale wereldreis

Lees volgend bericht

‘Een op de drie gemeenten lukte het niet om een sluitende begroting te maken’