Bibliotheek Meerssen gratis vragenuur (hoog)begaafdheid

Een op de 50 mensen is hoogbegaafd. Intelligentie is een essentieel onderdeel, maar hoogbegaafdheid is méér dan alleen een hoog IQ. Gedrevenheid, autonomie, creativiteit, sensitiviteit zijn andere aspecten van hoogbegaafdheid. Voor iedereen die interesse heeft in hoogbegaafdheid of met een hulpvraag rondloopt, verzorgt talentbegeleider Anke van Geel op woensdag 17 maart een vragenuur (hoog)begaafdheid bij Bibliotheek Meerssen.

Talentbegeleider Anke van Geel
Vanaf nu is het iedere maand weer mogelijk om in de bibliotheek te praten over hoogbegaafdheid, zowel voor jong als oud. Talentbegeleider Anke Van Geel is aanwezig voor het beantwoorden van vragen en om onduidelijkheden op te helderen. Anke van Geel begeleidt in haar praktijk VerAnkerJe mensen die regelmatig problemen ervaren ten gevolge van hun (hoog)begaafdheid

Week van de Hoogbegaafdheid
Ook in het kader van de Week van de Hoogbegaafdheid staat er een vragenuur op het programma. Voel je welkom bij het vragenuur (hoog)begaafdheid zowel voor volwassenen als voor kinderen, pubers en gezinnen met (hoog)begaafde gezinsleden. Ook voor boekentips. Het vragenuur is op woensdag 17 maart van 15.00uur tot 17.00uur in de bibliotheek. Vooraf aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl.

Lees vorig bericht

Poortje

Lees volgend bericht

Provincie aan College: ‘los bestuurskracht problematiek op’