Barcelona nieuwe bestemming vanaf MAA

Ryanair gaat vanaf juli twee keer in de week vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport (MAA) naar Barcelona El Prat. Dit is voor het eerst in vijf jaar dat passagiers vanaf MAA rechtstreeks naar Barcelona kunnen vliegen. Eerder verzorgde de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling in 2016 vluchten naar deze stad.

Vierde bestemming Ryanair
Tot en met oktober vliegt Ryanair op dinsdag en zaterdag naar Barcelona. Het wordt daarmee de vierde bestemming van Ryanair vanaf MAA naast Alicante, Malta en Bari.

Corona
Vorig jaar kondigde Ryanair ook Zadar aan als nieuwe bestemming. Deze route is als gevolg van de coronapandemie voor onbepaalde tijd uitgesteld. De vluchten naar Alicante worden naar verwachting eind maart hervat en Bari in mei. “Voor Malta is nog geen nieuwe reisdata bekend” laat MAA weten.   

Lees vorig bericht

De Kwakkers organiseren “Klop dich un ei sjpeurtoch”

Lees volgend bericht

Commotie over vergadertechnieken tijdens raadsvergadering