Remco van de Weerdt en Richard Marsden brengen eerste album uit

Foto: Marco Rutten

Zanger Remco van de Weerdt uit Meerssen en gitarist Richard Marsden uit Engeland presenteren hun eerste album “Verhalen van Lief en Leed.”  Van de Weerdt heeft een grote liefde voor het Nederlandstalige lied. Marsden heeft zijn hart verloren aan de folkmuziek. Invloeden van beide muzikanten zijn vervlochten in de muziek, die zij nu samen maken. Binnenkort zendt meervandaag een special rondom Remco van de Weerdt uit.

Beste van “both worlds”
Verhalen van Lief en Leed is het mooiste en beste van “both worlds”. Remco van de Weerdt koos een aantal liederen uit van onder andere Liesbeth List, Benny Neyman en Herman van Veen. Richard Marsden stelde voor een aantal songs van Engelse origine en liedjes van onder meer Fred Piek en Bob Dylan op het repertoire te zetten.

Inspirerende samenwerking
Remco van de Weerdt en Richard Marsden hebben het album opgenomen in de studio van Ton Snijders. Naast Snijders zijn ook multi-instrumentalist Rens van der Zalm, celliste Michelle Courtens en bugelspeler Angelo Verploegen te horen. Marsden verklaart: “wij zijn ontzettend blij met de geweldige bijdrage van deze fantastische muzikanten. De samenwerking was zonder meer heel inspirerend.” Meer informatie over het album “Verhalen van Lief en Leed” is te vinden op www.verhalenvanliefenleed.nl.

Foto: Marco Rutten

Lees vorig bericht

Biekletse – Wim van Meijgaarden

Lees volgend bericht

Dansen