De Staat van de Raad #4: ‘Discussie over discussies en de terugkeer van de VVD’

Beluister een nieuwe aflevering van de podcast ‘de Staat van de Raad.’ In deze podcast praten Jacques Giesen en Sjoerd Verbiesen over de gemeentelijke politiek. Ze bespreken het laatste nieuws, bekeken vanuit een jong en oud perspectief.

de Staat van de Raad #7: vragen over IKL en terug naar 2018 De Staat van de Raad

Het CDA stelt vragen over IKL aan het college en de verkiezingsprogramma's van 2018 staan centraal in een nieuwe aflevering van de podcast de Staat van de Raad.  In deze podcast praten Jacques Giesen en Sjoerd Verbiesen over de gemeentelijke politiek. Ze bespreken het laatste nieuws, bekeken vanuit een jong en oud perspectief.
Vinkmag ad

Lees vorig bericht

Geen strafrechtelijk onderzoek naar vliegtuigincident

Lees volgend bericht

De kwakkers uit Rothem organiseren een “Klop dich un ei sjpeurtoch”