Communicantjes Basiliek stellen zich voor

De communicantjes van 2020 ontvangen op zondag 30 mei 2021 hun Eerste Heilige Communie in de Basiliek van het Heilig Sacrament in Meerssen. Waarschijnlijk kan er ook dit jaar geen groot feest plaatsvinden op 30 mei. Maar ondanks geen feest doen 16 kinderen de communie.

Communiemis op TV
Sinds 22 maart jl. zijn de kinderen weer bezig met de catecheselessen onder leiding van juf Jessy. Zoals momenteel elke zondag de mis live wordt uitgezonden op Meer Vandaag, heeft de pastoor aangegeven dat de Communiemis op 30 mei a.s. ook live wordt uitgezonden. De communicantjes hopen dan ook van harte dat iedereen naar de communicantjes op tv zullen kijken.

De communicantjes stellen zichzelf voor op de foto van links naar rechts
Bovenste rij:  Iszabella Morán Horváth –  Femke Janssen –  Sven Cortenraad –  Romain Tilli
Middelste rij:  Jente Sandhövel –  Noyánna Hardy –  Nick van Eijsden –  Jorden Roth –  Joya Olierook –  Amedee Knoop –  Floris van Velzen
Onderste rij: Demy Augustin –  Mitchell van Dijk –  Luka Renckens –  Julie Feron –  Saar Dassen

Lees vorig bericht

Kinderen als co-presentatoren voor film over muziek gezocht

Lees volgend bericht

Tim Zeegers krijgt profcontract bij MVV