Tim Zeegers krijgt profcontract bij MVV

(Fotografie: www.publiciteitsvisie.nl)

Tim Zeegers uit Geulle heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. Hij tekende in De Geusselt voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen. Tim (21) is aan zijn 15e seizoen bij MVV Maastricht bezig. Hij doorliep het hele talentenplan van de Sterrendragers. “Ik ben zo trots”, zegt Zeegers. “Hier heb ik al die jaren voor gewerkt en gedroomd. Ik krijg nu een jaar de tijd om me verder te ontwikkelen en te bewijzen. Dit is een mooie eerste stap. Dit doel heb ik bereikt, nu ga ik op jacht naar een volgende stap!”

Kalezic
Trainer Darije Kalezic is zeer te spreken over zijn speler uit Geulle: “Ik ben heel blij dat het nog een speler uit onze eigen jeugdopleiding is gelukt om zich in de kijker te spelen en daardoor een contract te verdienen bij de eerste elftal van MVV. 

Kans gegrepen
Tim Zeegers is een van de vele spelers die dit seizoen een kans heeft gekregen en hij heeft er werkelijk alles aan gedaan om die kans ook te grijpen. “Door zijn uitstekende instelling, juiste zelfbeeld en zijn wil om te slagen is hij een voorbeeld voor alle jeugdspelers, hoe je uit je eigen comfortzone moet stappen om je grenzen te verleggen’, aldus de trainer van MVV.

Foto: (Fotografie: www.publiciteitsvisie.nl)

Lees vorig bericht

Communicantjes Basiliek stellen zich voor

Lees volgend bericht

Witte Pasen?