Leer beter Nederlands met een taalmaatje

Mensen die beter Nederlands willen leren kunnen terecht bij de bibliotheek in Meerssen. Een vrijwilliger oefent samen met de mensen die deelnemen de Nederlandse taal. Het oefenen kan online of in de bibliotheek.

Praten, lezen of schrijven door te oefenen
Deelnemers oefenen bijvoorbeeld hoe zij met de buren of met de dokter kunnen praten. Ook kan men leren een brief of e-mail te schrijven en een formulier in te vullen.

Hoe werkt het?
Mensen die interesse hebben in het beter leren van de Nederlandse taal sturen een e-mail aan Renée Gabriël via info@bibliotheekmeerssen.nl. De bibliotheek maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek wordt er gekeken of er een vrijwilliger is die kan helpen.

Lees vorig bericht

Zeb maakt museum na luchtvaartongeval

Lees volgend bericht

Herinneringen