SV Meerssen organiseerde “Paas Toernooi” voor de Jeugd

Afgelopen zaterdag heeft SV Meerssen een Paas Toernooi georganiseerd voor de jongste jeugd. Alle jeugdteams onder de 13 jaar deden mee aan het toernooi. 

De start in Paasstijl
Nadat de jeugdteams hoorden dat er op de voetbalvelden paaseieren waren verstopt, vlogen ze alle kanten uit om deze te zoeken. Nadat de paaseieren gevonden waren werden de spelers verdeeld en gemixed in verschillende teams en begon het Paas Toernooi.

“Leuker dan trainen”
Het plezier straalde van iedereen af. Een van de jonge deelnemers zie: “Dit is toch echt veel leuker dan maandenlang te trainen. Hopelijk kunnen we weer snel met de echte wedstrijden en competitie beginnen.”

“Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor”
SV Meerssen bedankt alle vrijwilligers en de club voor de voorbereidingen en organisatie en het actief deelnemen van de kinderen aan het toernooi. “De sfeer was fantastisch en alle kids liepen de hele dag met een grote glimlach op hun gezicht. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor”, aldus de organisatie.

Lees vorig bericht

Jack Savelberg adopteerde de eerste twee bomen

Lees volgend bericht

Uitgelicht: vaccinaties in Meerssen en laaggeletterdheid