Scouting Bunde organiseert Koningsdagspelen

Dinsdag 27 april is het Koningsdag en Scouting Bunde organiseert op deze dag de Koningsdagspelen. Er zijn verschillende spellen te doen waaronder mega twister en boogschieten. Ook is er een kleine traktatie voor elk kind. De spelen worden gehouden op het terrein van Scouting en begint om 10:00 uur en eindigt om 12:00 uur.

Aanmelden in verband met coronamaatregelen
Door de coronamaatregelen wil Scouting graag weten hoeveel kinderen zij kunnen verwachten. Daarom de vraag dat de kinderen worden aangemeld. Dit kan via  koningsdag@scoutingbunde.nl. Zet bij de aanmelding de naam, de groep en de school van het kind. In het weekend van 24 en 25 april krijgen de aanmelders een mail terug met een groepsnummer waarbij de kinderen zijn ingedeeld. Scouting houdt rekening met school en groep.

Ouders mogen het terrein niet op
Door de coronamaatregelen mogen er geen ouders mee het terrein op. Bij de ingang worden de kinderen opgevangen en naar hun groep gebracht. Om 12:00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. De kinderen kunnen een flesje drinken meenemen en een leuke Koningsdag outfit aandoen mag altijd.

Lees vorig bericht

Mic Iason Combinatie “nieuwe vormen van samenwerking ontstaan door Corona”

Lees volgend bericht

Verwarring