Jeugdvoetbalclinic voor pupillen RVU

Zaterdag wordt er van 10:00 uur tot 14:00 uur een jeugdvoetbalclinic voor de pupillen van RVU georganiseerd op het Sportpark van RVU. Het jeugdkader heeft een voetbalprogramma samengesteld voor de 40 jongste voetballers van onze vereniging. Normaaal worden de RVU talenten getraind door hun eigen trainers maar zaterdag maken Prince Rajcomar en Shahin Ehtesham Rassi hun opwachting op het sportpark.

Prince Rajcomar
Prince Rajcomar is profvoetballer en heeft als aanvaller gespeeld bij MVV, Fortuna Sittard en VVV Venlo. Hij bracht het tot speler van Jong Oranje en vertegenwoordigde Nederland op twee Europese kampioenschappen en een Wereldkampioenschap. Hij speelde ook wedstrijden in de Champions League. Rajcomar vierde zijn grootste triomf met FC Utrecht door het winnen van de Johan Cruyff-schaal in de wedstrijd tegen Ajax. Hij peelt nu in de tweede divisie voor Kozakken Boys, geeft voetbaltechnische trainingen aan jeugdspelers en ambieert de opzet van een voetbalschool, academie op korte termijn.

Shahin Ehtesham Rassi
Shahin is in het verleden als voetballer onder meer uitgekomen voor het eerste elftal van Bunde, Meerssen en RVU en heeft als 44-jarige een grote rugzak met ervaring als techniektrainer opgedaan. Hij maakte naam gemaakt in Engeland, Singapore, Nederland en nu in Duitsland. Shahin is als techniektrainer verbonden aan de jeugdafdeling van Fortuna Düsseldorf dat in de race is voor promotie naar de Bundesliga.

Lees vorig bericht

Nieuwe regenwaterbuffers en verbetering nooddammen tegen wateroverlast

Lees volgend bericht

Dit jaar kindervakantiewerk in Rothem