Dit jaar kindervakantiewerk in Rothem

Stock foto

Na het niet doorgaan van de bivak in 2020 organiseert Kindervakantiewerk Rothem op maandag 30 augustus, dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Denk aan een sport en spellen dag, een hap en stap en speelmiddag en een bezoek aan een pretpark. De activiteiten vinden van 10:00 uur tot 16:00 uur in en rond het dorp plaats.

Opgeven en info
Kinderen kunnen zich tot 1 juli 2021 per mail opgeven via romylambrechts@live.nl . Ook kan men via dit mailadres vragen stellen over de kosten. Er kan geen geld worden teruggegeven bij het niet deelnemen aan één of meerdere activiteiten.

Lees vorig bericht

Jeugdvoetbalclinic voor pupillen RVU

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #6: Lessen uit de Boskant & voorbereidingen op de verkiezingen