SV Meerssen zoekt trainer tweede elftal

De technische commissie van SV Meerssen is per direct op zoek naar een trainer voor het tweede elftal van SV Meerssen. Dit team traint twee keer per week en speelt normaliter wedstrijden op zondagochtend.

Reserve tweede klasse
SV Meerssen 2 komt momenteel uit in de Reserve 2e klasse en bestaat uit een combinatie van jonge, talenvolle spelers en spelers die al langere tijd op dit niveau spelen. Er is daarnaast een nauwe samenwerking met zowel het 1e elftal als de JO19. Als trainer word je ondersteund door 3 leiders en een grensrechter.

Informatie en sollicitatie
Zijn er mensen die interesse of vragen hebben kunnen contact opnemen met de technische commissie: Eric Smeets: 0611378334 – ericenclaudia@gmail.com Maurice van Kan: 0613693727 – maurice.vankan@planet.nl

Lees vorig bericht

Terrassen woensdag weer open: “kijken er naar uit”

Lees volgend bericht

11 Koninklijke Onderscheidingen in de gemeente Meerssen