Kindervakantiewerk in Meerssen komt er aan

KVW Meerssen komt er weer aan en gaan in augustus activiteiten organiseren binnen het thema Olympische Spelen. Wat ze allemaal gaan doen blijft voorlopig nog een verrassing. Misschien gaan ze de fakkel naar het gemeentehuis brengen, of gaan ze wedstrijden doen. Wie weet, het zijn nog verrassingen.  

Augustus
De KVW week is van 23 augustus tot en met 27 augustus 2021, van 09:30 uur tot 16:00 uur. Leerlingen van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen van Meerssen en Ulestraten worden uitgenodigd om samen deze week te beleven. Het bouwterrein is aan de Burg. Kisselstraat nabij nummer 75, op het oude Amicitasterrein te Meerssen.

Meedoen
Kinderen die mee willen doen kunnen het inschrijfformulier digitaal invullen, via
www.kvwmeerssen.nl . Hier is ook te vinden wat de kosten zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 31 mei 2021. Indien KVW 2021 geen doorgang kan vinden door overmacht of overheidsmaatregelen restitueren wij het inschrijfgeld minus gemaakte kosten die KVW Meerssen in de voorbereiding al hebben gemaakt.

Blijf op de hoogte
Twee weken voor aanvang van Kindervakantiewerk Meerssen ontvangen de deelnemers een e-mail. En wil men op de hoogte blijven hoe staat is dit te lezen facebook: www.facebook.com/kvwmeerssen , of op de website: www.kvwmeerssen.nl.

Lees vorig bericht

Lintjesregen 2021 gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Oud-profspelers geven training bij RVU