Lintjesregen 2021 gemeente Meerssen

Burgemeester Clermonts reikte maandagochtend een Koninklijke Onderscheiding uit aan elf inwoners van de gemeente Meerssen. De gedecoreerden zijn: Ben Heynen uit Meerssen, Tiny Koot-Hilhorst uit Ulestraten, Nien Ghijsen-Scheepers uit Meerssen,  Wim Ghijsen uit Meerssen,  Frans Slangen uit Rothem, Mia Stijns-Van den Boom uit Bunde, Piet Schols uit Ulestraten, Luc Koelstra uit Meerssen, Wil van Oerle uit Meerssen, Nellie van Oerle-Freij uit Meerssen en Lou Dolmans uit Bunde. Zij werden allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Foto’s: Aron Nijs

Lintjesregen gemeente Meerssen 2021 foto's Aron Nijs

Lees vorig bericht

Burgemeester reikt drie Jeugdlintjes uit in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Kindervakantiewerk in Meerssen komt er aan