Lintjesregen 2021 gemeente Meerssen

Burgemeester Clermonts reikte maandagochtend een Koninklijke Onderscheiding uit aan elf inwoners van de gemeente Meerssen. De gedecoreerden zijn: Ben Heynen uit Meerssen, Tiny Koot-Hilhorst uit Ulestraten, Nien Ghijsen-Scheepers uit Meerssen,  Wim Ghijsen uit Meerssen,  Frans Slangen uit Rothem, Mia Stijns-Van den Boom uit Bunde, Piet Schols uit Ulestraten, Luc Koelstra uit Meerssen, Wil van Oerle uit Meerssen, Nellie van Oerle-Freij uit Meerssen en Lou Dolmans uit Bunde. Zij werden allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Foto’s: Aron Nijs

Lintjesregen gemeente Meerssen 2021 foto's Aron Nijs
Vinkmag ad

Lees vorig bericht

Burgemeester reikt drie Jeugdlintjes uit in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Kindervakantiewerk in Meerssen komt er aan