Maak in de meivakantie kennis met Padel

Padel, een combinatie tussen tennis en squash, is de snelst groeiende sport in Nederland en is te doen voor jong en oud. Veel nieuwe leden hebben hun weg naar TPC  (Tennis en Padelclub Bunde)  gevonden en “staan met veel plezier op de padelbaan.” In de meivakantie zijn er twee kennismakingsactiviteiten, één voor gezinnen en één voor kinderen.

Familie Padelclinics
TPC roept families of gezinnen op om op 14 mei te komen deelnemen aan een padelclinic. Een clinic duurt 1,5 uur: de eerste 45 minuten gaan de deelnemers onder begeleiding van een Event Serve padeltrainer aan de slag en daarna kunnen de deelnemers nog 45 minuten vrij spelen. De Familie Padelclinics worden gegeven op vrijdag 14 mei om 10.00, om 10.45 en om 11.30 uur.

Informatie en aanmelden
Informatie over kosten en aanmelden kan door een mail te sturen naar info@eventserve.nl . Zijn mensen verhinderd maar willen kennismaken met padel die kunnen ook een mailtje sturen, dan kijkt Event Serve naar een andere datum.

Jeugd Proeftraining Padel
Op zaterdag 15 mei start om 9.30 uur een proeftraining Padel. Deze training is voor jeugdigen tussen de 7 en 12 jaar oud. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is verplicht en kan door een mail te sturen naar info@tpcbunde.nl Zowel de familie Padelclinic en de proeftraining zijn op het Heisterveldcomplex in Bunde.

Lees vorig bericht

Certificaat voor leiders sportieve recreatie

Lees volgend bericht

Stella Maris College dicht om overtreden coronaregels